Team

Duco Kanij : Grondlegger Methode Kanij

Duco Kanij

Grondlegger Methode Kanij

Over de jaren heb ik mij als mens en als therapeut ontwikkeld.
Natuurlijk staan opleidingen zoals Fysiotherapie, mc.Kenzie therapie, NLP, Mediation/Coaching, Acupunctuur en Osteopathie aan de basis van mijn “ therapeut-zijn”.

Om de kwaliteit die ik persoonlijk nastreef te bereiken, heb ik de 'Methode Kanij' ontwikkeld.
De 'Methode Kanij' is een combinatie van de meest effectieve elementen van bovenstaande therapievormen en en is gericht op de hele mens en zijn leven.

Voor meer informatie over Duco Kanij ga naar: http://www.ducokanij.nl

Melissa van Ruijven : Fysiotherapeut, Fysio Practitioner Methode Kanij

Melissa van Ruijven

Fysiotherapeut, Fysio Practitioner Methode Kanij

Als fysiotherapeut ben ik altijd bezig geweest om te begrijpen waar klachten vandaan komen en waarom ze zich presenteren zoals ze dat doen.

Na mijn opleiding fysiotherapie ben direct begonnen met nascholing om mij nog verder te verdiepen in het menselijk lichaam en haar stoornissen. Al snel kwam ik er achter dat ook in het lichaam het een niet zonder het ander gaat. De interne organen hebben de gewrichten en spieren nodig om goed te kunnen blijven functioneren en de psyche kan niet zonder de interne organen. Hier wilde ik meer over weten en vooral ook meer mee kunnen doen om mensen nog beter te kunnen helpen.

Sinds ik de opleiding tot Fysio Practitioner Methode Kanij heb afgerond kan ik mensen die klachten hebben als gevolg van een disbalans tussen deze drie onderdelen heel goed helpen. De klachten kunnen mij niet complex genoeg zijn, ik hou wel van een uitdaging!

Joanke Boon : Osteopaat D.O.- MRO

Joanke Boon

Osteopaat D.O.- MRO

Ik ben in de zorgsector begonnen als fysiotherapeute en heb vervolgens osteopathie  gestudeert in Gent. Binnen de osteopathie heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van hormonale klachten, urogenitale klachten, fertiliteit (vruchtbaarheid), zwangerschap en kinderen.   In samenwerking met dr. Hanewinckel hebben wij de kennis omtrent zwangerschap en bevalling middels columns gedeeld op de website www.24baby.nl.

 

Jordi Jonkman : Fysiotherapeut, Fysio Practitionair Methode Kanij, Osteopaat i.o

Jordi Jonkman

Fysiotherapeut, Fysio Practitionair Methode Kanij, Osteopaat i.o

Als fysiotherapeut is het belangrijk om je te ontwikkelen in alle verschillende facetten van het vak.
Mijn tijd bij Ajax heeft mij veel geleerd over training en revalidatie binnen de topsport.
Tijdens mijn stage bij het TCL kwam ik in aanraking met de Methode Kanij.
Hierdoor veranderde mijn visie op gezondheid en therapie volledig.
Vanuit de visie om verder te kijken dan enkel de lokale klacht ben ik de studie osteopathie begonnen, een passende aanvulling op mijn kennis binnen de topsport en Methode Kanij.